Zupa dyniowa Judy

Zupa dyniowa Judy
Zupa dyniowa Judy wymaga około 1 godzina od początku do końca. Ta zupa ma 193 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Za 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest idealny do Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Jeśli masz pod ręką liść laurowy, masło, mielony pieprz i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Z łyżką wynik 38%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Zupa z białej fasoli Judy z olejem chilli, Łosoś Judy dla jednego, oraz Judy ' s Egg Foo Yong dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Rozpuść masło w dużym garnku na średnim ogniu. Gotuj i mieszaj cebulę i Por w roztopionym maśle, aż cebula będzie miękka i przezroczysta, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodaj bulion z kurczaka, puree z dyni, curry w proszku, sól, biały pieprz, mielony imbir i liść laurowy do mieszanki cebuli; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do SmarowaniaFasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
1/4 Szklanki Suszonej Musztardy1/4 Szklanki Suszonej Musztardy
Dynia KonserwowaDynia Konserwowa
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Zmniejsz ogień do małego i gotuj na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, przez 15 minut.
4
Zdjąć z ognia do ostygnięcia.
5
Wlać mieszaninę bulionu do blendera nie więcej niż do połowy pełnego. Przykryj i przytrzymaj pokrywkę; pulsuj kilka razy, zanim wyjdziesz, aby się zmiksować. Puree partiami, aż będzie gładkie. Przełóż puree do garnka i zagotuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Stopniowo mieszaj pół na pół do mieszanki dyni; gotuj, aż zupa się podgrzeje, 5 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli ChceszCzerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli Chcesz
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Magazyn