Zupa Dyniowa Curry Kokosowa
Coconut Curry zupa z dyni może być dobry przepis, aby rozwinąć pole receptury zupy. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 152 kalorie, 1G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów indyjskiego jedzenia. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Mieszanka cebuli, soli, bulionu warzywnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 33%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Zupa dyniowa kokosowo-curry, Kokosowa Curry Zupa Marchewkowo-Dyniowa, oraz Łatwa i zdrowa zupa kokosowa curry z dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej kokosowy w głębokim garnku na średnim ogniu. Mieszać w cebuli i czosnku; gotować, aż cebula są przezroczyste, o 5 protokół.
Wymieszać w bulionie warzywnym, curry, sól, kolendrę i płatki czerwonej papryki. Gotować i mieszać, aż mieszanina dojdzie do delikatnego wrzenia, o 10 protokół. Przykryć i gotować 15 do 20 minut więcej, mieszając od czasu do czasu.
Ubijamy dynię i mleko kokosowe i gotujemy kolejne 5 minut.
Wlać zupę do blendera, napełniając tylko w połowie i pracując partiami, jeśli to konieczne; proces do uzyskania gładkiej konsystencji. Powrót do garnka, i podgrzać krótko na średnim ogniu przed podaniem.