Zupa dyniowa

Zupa dyniowa
Przepis zupa z dyni można zrobić w około 45 minut. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.14 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten przepis wegetariański lacto ovo ma 347 kalorii, 8G białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 2847 smakoszy i kucharzy. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. To działa dobrze jako niedrogi hor d ' oeuvre. Mieszanka podwójnej śmietany, cebuli, chleba razowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Z łyżeczką wynik 97%, to danie jest niesamowite. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Zupa jamajska-wołowina i dynia smak tej zupy. Bądź odważny i spróbuj zupy z Karaibów, Pieczony czosnek szałwia Pesto zupa dyniowa z pikantnymi smażonymi pestkami dyni, oraz Zupa dyniowa z pesto dyni-miętowe.

Instrukcje

1
W dużym rondlu rozgrzać 2 łyżki oliwy, następnie delikatnie gotować 2 drobno posiekane cebule przez 5 minut, aż będą miękkie, ale nie zabarwione.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Cienko Pokrojonego Sera W SznurkuFiliżanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Dodaj 1 kg dyni lub squasha, pokrojone na kawałki, do patelni, następnie kontynuuj gotowanie przez 8-10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż zacznie mięknąć i zmieni kolor na złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli ChceszCzerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli Chcesz
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
3
Na patelnię wlać 700 ml bulionu warzywnego lub kurczaka i doprawić solą i pieprzem. Doprowadzić do wrzenia, następnie gotować na wolnym ogniu przez 10 minut, aż squash będzie bardzo miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
4
Na patelnię wlać 150 ml podwójnej śmietany, doprowadzić do wrzenia, następnie oczyścić blenderem ręcznym. Dla uzyskania wyjątkowo aksamitnej konsystencji zupę można przelać przez drobne sito. Zupę można teraz zamrażać do 2 miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójny KremPodwójny Krem
Twój Ulubiony Ostry Sos Do PodaniaTwój Ulubiony Ostry Sos Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
5
Aby zrobić grzanki: pokrój 4 kromki pełnoziarnistego chleba na małe kwadraty.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
6
Na patelni rozgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek, następnie smażyć chleb, aż zacznie być chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Cienko Pokrojonego Sera W SznurkuFiliżanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
7
Dodaj garść pestek dyni do patelni, a następnie gotuj przez kilka minut, aż zostaną upieczone. Można je wykonać dzień wcześniej i przechowywać w szczelnym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona DyniNasiona Dyni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
8
Podgrzej zupę w razie potrzeby, posmakuj przyprawy, a następnie podawaj rozsypane grzankami i nasionami i skropione oliwą z oliwek, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Cienko Pokrojonego Sera W SznurkuFiliżanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
GrzankiGrzanki
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
Twój Ulubiony Ostry Sos Do PodaniaTwój Ulubiony Ostry Sos Do Podania
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia32
Magazyn