Zupa Dyniowa
Zupa z dyni może być tylko zupa szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 62 kalorie, 2G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 91 centów za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz dynię, czosnek, beztłuszczowy jogurt i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest dobre. Spróbuj Zupa jamajska-wołowina i dynia smak tej zupy. Bądź odważny i spróbuj zupy z Karaibów, Pieczony czosnek szałwia Pesto zupa dyniowa z pikantnymi smażonymi pestkami dyni, oraz Zupa dyniowa z pesto miętowym z pesto dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 4-do 5-Quart patelni, często mieszać cebulę, czosnek, pumpkin Pie spice, cayenne, i 1/4 bulionu szklanki na dużym ogniu, aż patelnia jest sucha, o 3 protokół.
W blenderze lub robocie kuchennym, gładko czysta mieszanka cebuli, dodając trochę więcej bulionu w razie potrzeby, aby ułatwić proces.
Powrót czysty do patelni; dodaj pozostały bulion, dynię i miód.
Płynnie wymieszaj mleko ze skrobią kukurydzianą i wymieszaj z zupą. Mieszając, doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu.
Dodaj sok z cytryny i sól do smaku.
Zupa z kadzi w płytkich miseczkach. Śmietanę wymieszać, aby zmiękła, a następnie skropić niewielką ilość do każdej miski.