Zupa dymna z szynki i kukurydzy

Zupa dymna z szynki i kukurydzy
Wędzona szynka i kukurydza Chowder może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 1,06 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 57 g tłuszczu, oraz w sumie 680 kalorii. Jeśli masz ziemniaki do pieczenia, śmietanę, skórkę z szynki usuniętą i zarezerwowaną oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać szynkę, można śledzić to danie główne z Jabłkowy Deser Graham jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Smoky Corn Chowder, Smoky Corn Chowder, oraz Smoky Bacon & Zucchini Corn Chowder dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Używając tylnej części noża i pracując nad średnią miską, zeskrobuj kolby kukurydzy, aby uwolnić miąższ i soki; zarezerwuj kolby.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
W średnim garnku rozgrzać olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Dodać cebulę i gotować na umiarkowanym ogniu, aż zmiękną, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
4
Dodać 3 szklanki wody, skórkę z szynki i kolby kukurydzy, miąższ i soki i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu. Gotować na umiarkowanie małym ogniu przez 5 minut; wyrzucić kolby i skórkę z szynki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
5
Dodać śmietanę i ziemniaki, doprowadzić do duszenia i gotować, aż ziemniaki są prawie miękkie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
6
Dodać ziarna kukurydzy i szynki i gotować na wolnym ogniu, aż kukurydza i ziemniaki są miękkie, o 5 minut dłużej. Doprawić solą i pieprzem, kadzi do misek i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
ChochlaChochla
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn