Zupa Dymna Portobello
Zupa dymna Portobello to bezglutenowe zupa. Na 2,65 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 588 kalorii, 11g białka, oraz 54g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Mieszanka płynnego dymu, oliwy z oliwek, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Suwaki Smoky Baby Portobello, Kolacja dla dwojga: Smoky Portobello Tacos, oraz Portobello topi się z dymionym majonezem z czerwonej papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Połącz 1/4 szklanki oliwy z oliwek i 3 krople płynnego dymu. Wrzucić 4 grzyby Portobello w mieszaninie oleju i piec je w piekarniku przez około 45 minut. Grzyby pokroić w kostkę. W dużym garnku podsmażamy cebulę na oliwie z oliwek. Gdy cebula jest smażona, dodać niegotowane grzyby portobello i czosnek. Po ugotowaniu grzybów i czosnku dodać pieczone grzyby, białe wino i bulion z kurczaka i pozostawić na wolnym ogniu przez 20 minut.
Wyjąć z ognia i umieścić mieszaninę w blenderze.
Dodaj zasmażkę do garnka. Zmiksować w śmietanie.
Umieścić mieszaninę z powrotem w garnku na kuchence i dodać zasmażkę.
Niech gotować na wolnym ogniu przez 20 protokół.
Udekoruj grzankami, kwaśną śmietaną i pokrojonym szczypiorkiem.