Zupa dymna Portobello to bezglutenowe zupa. Na 2,65 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 588 kalorii, 11g białka, oraz 54g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Mieszanka płynnego dymu, oliwy z oliwek, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Suwaki Smoky Baby Portobello, Kolacja dla dwojga: Smoky Portobello Tacos, oraz Portobello topi się z dymionym majonezem z czerwonej papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Połącz 1/4 szklanki oliwy z oliwek i 3 krople płynnego dymu. Wrzucić 4 grzyby Portobello w mieszaninie oleju i piec je w piekarniku przez około 45 minut. Grzyby pokroić w kostkę. W dużym garnku podsmażamy cebulę na oliwie z oliwek. Gdy cebula jest smażona, dodać niegotowane grzyby portobello i czosnek. Po ugotowaniu grzybów i czosnku dodać pieczone grzyby, białe wino i bulion z kurczaka i pozostawić na wolnym ogniu przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 łyżek Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
Sos Sałatkowy Ranczo, Opcjonalnie
Piersi Bażanta Jeśli)
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej