Zupa Domowa Ospidillo Cafe

Zupa Domowa Ospidillo Cafe
Zupa domowa Ospidillo Cafe to bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 368 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.5 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz groszek, makaron jajeczny, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć kapustę, można śledzić to danie główne z Kapusta, Która Smakuje Jak Deser! jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Zupa Ospidillo Cafe Minestrone, Ospidillo Cafe Pica De Gallo, oraz Ospidillo Cafe Gourmet Grzyby.

Instrukcje

1
W dużym garnku do gotowania wlać olej czosnkowy, zmielony uchwyt, włoską kiełbasę i cebulę. Brąz mieszanki mięsa i odsączyć tłuszcz z mieszanki burger. Po opróżnieniu należy go zwrócić do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Włoska KiełbasaWłoska Kiełbasa
Herbata Sp. Przyprawa Cała SólHerbata Sp. Przyprawa Cała Sól
2 łyżki Posiekanej świeżej Włoskiej Pietruszki Płaskolistnej2 łyżki Posiekanej świeżej Włoskiej Pietruszki Płaskolistnej
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dodać wszystkie pozostałe składniki z wyjątkiem makaronu i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć i pozostawić do gotowania na wolnym ogniu przez około hour.At pod koniec godziny dodaj ugotowany, schłodzony makaron, Duś jeszcze pięć minut i podawaj. Niektórzy ludzie mogą chcieć więcej soli, ale po prostu pozwalam każdemu dodać więcej soli przy stole.UWAGA: Ta zupa świetnie komponuje się z krakersami oysterowymi lub z grillowaną kanapką z serem szwajcarskim.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy Z OstrygKrakersy Z Ostryg
1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia21
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn