Zupa Do Pizzy Pepperoni
Zupa Pizza Pepperoni wymaga około 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.27 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 461 kalorii. Działa dobrze jako niedrogie danie główne dla Jesień. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać pepperoni, mozzarella, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać zupę pomidorową, możesz podążać za tym daniem głównym z Zupa pomidorowa babeczki z masłem Mocha jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zupa Do Pizzy Pepperoni, Mix and Match Mama: Kolacja dziś wieczorem: zupa Pizza Pepperoni, oraz Pizza Pepperoni wykonana z brązowej skorupy do pizzy.
Instrukcje
Włożyć zupę pomidorową, wodę i czosnek do dużego garnka i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Kiedy się gotuje, dodać makaron, zieloną cebulę, oregano i pepperoni i dobrze wymieszać. Po ugotowaniu makaronu, około 6 do 8 minut, wlać zupę do bezpiecznych misek piekarnika. Top każdy z 1/4 Puchar mozzarella i 1/4 Puchar Cheddar.
Posypać na niektórych oregano i umieścić pod brojlerem, aż ser jest bulgotanie i lekko rumiane, o 3 do 5 protokół.
Alternatywnie można podawać zupę w małym okrągłym, chrupiącym bochenku chleba.
Odetnij wierzch z chleba i wyjmij wnętrzności. Napełnij zupą, top z serów, i broil zgodnie ze wskazówkami powyżej.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Mazzei Fonterutoli Chianti Classico. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 32 dolarów.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Dużo mięsa, jagód i śliwek na nosie i podniebieniu. Pełne, z aksamitnymi taninami i długim, bogatym wykończeniem. Dekadencki styl, który lubię. Poważna jakość dla rocznika. W 2002 roku nie było Castello, więc został on zmodernizowany."- Wine Spectatorkolor: głęboki fioletowo-czerwony, ale jasny i wyjątkowo skoncentrowany.Bukiet: niezwykle intensywny i złożony z zapachami wiśni i malin w towarzystwie lekkich, pikantnych odcieni.Smak: wpływ w ustach jest ostry, ale miękki ze względu na znaczną strukturę tanin, w których wyróżniają się te, które są miękkie i dobrze zaokrąglone. Kwasowość łączy się z ciałem wina i pomaga w przekazywaniu przyjemnych doznań ciepła i siły. Wino ma długie wykończenie, które jest niezwykłe dla zwykłego Chianti Classico.