Zupa dla dwojga
Zupa dla dwojga to danie główne dla 2 osób. Jedna porcja zawiera 639 kalorii , 68 g białka i 26 g tłuszczu . Za 3,46 dolara za porcję przepis ten pokrywa 34% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Ten przepis z Taste of Home wymaga porwanego szpinaku, fasoli, makaronu kolankowego i kurczaka. Jest idealny na Walentynki . Od przygotowania do podania, przepis ten zajmuje około 30 minut . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 74% , to danie jest dobre. Podobne przepisy to Zupa czekoladowa dla dwojga , Jedna zupa, Dwa sposoby: warzywa z kawałkami warzyw i krem z warzyw oraz Szachy na dwa sposoby .
Instrukcje
W dużym rondlu podsmaż cebulę i marchewkę na maśle przez 4 minuty lub do momentu, aż będą chrupiące i miękkie. Dodaj bulion, kurczaka, kalafior, fasolę i makaron. Doprowadź do wrzenia.
Zmniejsz ogień, przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 15–20 minut, aż makaron i warzywa będą miękkie.
Dodaj szpinak i pieprz; smaż i mieszaj, aż szpinak zwiędnie.
Jeśli chcesz, udekoruj grzankami.