Zupa Człowieka Gór

Zupa Człowieka Gór
Zupa Mountain Man to danie główne dla 6 osób. Jedna porcja zawiera 245 kalorii , 21 g białka i 9 g tłuszczu . Za 1,48 USD za porcję ten przepis pokrywa 23% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim delektować o każdej porze, ale szczególnie nadaje się na jesień . Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Mieszanka cebuli, soli czosnkowej, pomidorów z puszki i garści innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezglutenowej, bezmlecznej i pełnej 30 . Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 25 minut . Jest to dostarczane przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał całkiem niezły wynik łyżką wynoszący 63% . Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Zupa Jajeczna i Spaghetti Biednego Człowieka , S'more z Gór Skalistych i Ciasteczka Górskie .

Instrukcje

1
W piekarniku holenderskim zrumienić mięso na oleju; odpływ.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Dodaj seler, cebulę i zieloną paprykę; smaż przez 5 minut lub do miękkości. Dodać bulion, pomidory, ziemniaki, marchewkę, sól czosnkową, goździki i liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
4 Do 6 Bułek Do Hamburgerów, Podzielonych, Opcjonalnie4 Do 6 Bułek Do Hamburgerów, Podzielonych, Opcjonalnie
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 1 godzinę lub do momentu, aż mięso będzie miękkie. Wyrzuć goździki i liść laurowy. Wymieszać z pietruszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia20
Magazyn