Zupa Czosnkowo-Ziemniaczana Pieczona

Zupa Czosnkowo-Ziemniaczana Pieczona
Pieczona zupa czosnkowo-ziemniaczana jest bezglutenowe zupa. Ten przepis służy 7. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 189 kalorii. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pietruszkę, pieczenie ziemniaków, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest solidne. Spróbuj Zupa Ziemniaczana Z Pieczonym Czosnkiem, Zupa z pieczonego czosnku i ziemniaków, oraz Zupa Z Pieczonego Czosnku I Ziemniaków dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Usuń białą papierową skórę z każdej główki czosnku (nie obieraj ani nie oddzielaj goździków). Owiń każdą głowę oddzielnie folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
2
Piec w 350 przez 1 godzinę; ostudzić przez 10 minut. Oddzielić goździki i wycisnąć, aby wyodrębnić 1/4 szklanki miąższu czosnku; wyrzucić Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Boczek ugotować w dużym rondlu na średnim ogniu, aż będzie chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
4
Dodaj cebulę, marchew, i czosnek mielony, i smażyć 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
5
Dodać ziemniaki, bulion, sól, pieprz, i liść laurowy; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień,i gotować na wolnym ogniu 20 minut lub do ziemniaków jest miękka; usunąć liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
6
Połączyć miąższ czosnku i 2 szklanki mieszanki ziemniaków w blenderze lub robocie kuchennym, i proces do gładkiej. Powrót czysty do patelni; wymieszać z mlekiem i gotować na małym ogniu, aż do całkowitego ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Zdjąć z ognia i wymieszać posiekaną natkę pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia13
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn