Zupa Czosnkowo-Ziemniaczana Pieczona
Pieczona zupa czosnkowo-ziemniaczana jest bezglutenowe zupa. Ten przepis służy 7. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 189 kalorii. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pietruszkę, pieczenie ziemniaków, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest solidne. Spróbuj Zupa Ziemniaczana Z Pieczonym Czosnkiem, Zupa z pieczonego czosnku i ziemniaków, oraz Zupa Z Pieczonego Czosnku I Ziemniaków dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń białą papierową skórę z każdej główki czosnku (nie obieraj ani nie oddzielaj goździków). Owiń każdą głowę oddzielnie folią aluminiową.
Piec w 350 przez 1 godzinę; ostudzić przez 10 minut. Oddzielić goździki i wycisnąć, aby wyodrębnić 1/4 szklanki miąższu czosnku; wyrzucić Skórki.
Boczek ugotować w dużym rondlu na średnim ogniu, aż będzie chrupiący.
Dodaj cebulę, marchew, i czosnek mielony, i smażyć 5 protokół.
Dodać ziemniaki, bulion, sól, pieprz, i liść laurowy; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień,i gotować na wolnym ogniu 20 minut lub do ziemniaków jest miękka; usunąć liść laurowy.
Połączyć miąższ czosnku i 2 szklanki mieszanki ziemniaków w blenderze lub robocie kuchennym, i proces do gładkiej. Powrót czysty do patelni; wymieszać z mlekiem i gotować na małym ogniu, aż do całkowitego ogrzania.
Zdjąć z ognia i wymieszać posiekaną natkę pietruszki.