Zupa czosnkowa Zielona ze szczawiem

Zupa czosnkowa Zielona ze szczawiem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur zupy, więc dać zielone zupy czosnkowej ze szczawiu spróbować. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 139 kalorii. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, pietruszka liście, śmietana, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zupa szczawiowo-czosnkowa, Zielona Wiosenna zupa ze szpinaku, sałaty i szczawiu, oraz (Schav) Chef Joey ' s szczaw i zupa czosnkowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzej średniej wielkości garnek lub holenderski piekarnik na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Dodać olej, zielony czosnek i szalotki, a także dużą szczyptę soli. Gotować mieszając często, aż warzywa zmiękną i ponownie bardzo pachnące o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
3
Dodać pokrojone ziemniaki. Jeśli używasz młodej, cienkiej skóry, nie ma potrzeby obierania (ale możesz, jeśli wolisz. Dostać ziemniaki dobrze pokryte olejem i gotować 2 lub 3 protokół do połączenia smaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
4
Dodaj wodę i nadal gotować, aż patelnia jest prawie sucha, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Dodać bulion z kurczaka i doprowadzić ogień do niskiego poziomu. Dusić około ½ godziny, aż warzywa będą bardzo miękkie. Mieszaj garnek często i rozbij warzywa podczas pracy z tyłu drewnianej łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
6
Wyjmij garnek z ognia, dodaj zmielone liście pietruszki i pozwól zupie nieco ostygnąć przed kontynuowaniem. Używając blendera zanurzeniowego, przetwarzaj zupę, aż uformuje się grube puree. Jeśli wolisz bardziej elegancką prezentację, możesz to zrobić aż do gładkiego puree. Smak i dostosować przyprawy z solą i białym pieprzem.Za pomocą noża do parowania rozciąć liście szczawiu po obu stronach środkowej łodygi, aby usunąć it.To podawać obie połówki liścia szczawiu umieścić na dnie każdej z sześciu misek do zupy. Podgrzej zupę do prawie wrzenia, a następnie wymieszaj z odrobiną śmietany i masła. Kadzi gorącą zupę na liści szczawiu w każdej misce. Odczekaj około 1 minuty, aż liście szczawiu "ugotują", a następnie użyj widelca, aby wyprowadzić je na powierzchnię zupy w celu prezentacji.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
żółta Cebula, Obrana, Startażółta Cebula, Obrana, Starta
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
SzczawSzczaw
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
ChochlaChochla
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
7
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn