Zupa cytrynowo-jajeczna

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zupy z cytryny i jajka. Jedna porcja zawiera 326 kalorii, 17g białka, oraz 13g tłuszczu. Na 1,88 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka jaj, szafran w proszku, sól i pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Aby zużyć żółtka jajek, można podążać za tym daniem głównym z Morela Kruszy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Meksykańska Zapiekanka Z Jajkiem, Śniadaniowe Babeczki Z Jajkiem, oraz Deviled Egg Makaron Sałatka.
Instrukcje
Zagotuj wywar z szafranem, liściem laurowym i skórką cytryny. Przykryć i strome 5 minut, a następnie wyłączyć ciepło i usunąć liść laurowy i skórki.
Jajka i żółtka ubić z sokiem z cytryny i ostrym sosem.
W 1/2 szklanki zupy ubić jajka.
Mieszankę jajeczną ubić do zupy, a następnie podgrzać na niskim poziomie i ubijać razem, aż zupa lekko zgęstnieje, 4 do 5 minut. Natkę pietruszki wymieszać i doprawić solą i pieprzem. Zupa z kadzi do miski i top z kilkoma chipsami pita.