Zupa cytrynowa, Orzo i klopsiki mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 672 kalorie, 42g białka, oraz 33g tłuszczu. Na $4.98 za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. Jest idealny do Jesień. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka makaronu orzo, rosół z kurczaka, rozmaryn i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zupa z kiełbasą i Orzo, Zupa klopsikowo–Orzo z kurczaka, oraz Zupa klopsikowa z indyka z Orzo dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 4 Składniki, 2 łyżeczki. Skórka z cytryny i 1/2 łyżeczki. rozmaryn w średniej misce. Kształt na 30 (1-calowe) klopsiki (około 1 poziom łyżki stołowej każdy).
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne Nonpareile
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Podsmaż klopsiki, w 2 partiach, w 1 łyżce. gorący olej na partię w holenderskim piecu na średnim ogniu 3 do 4 minut lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
3
Usuń za pomocą łyżki szczelinowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
4
Podsmażyć cebulę i kolejne 2 składniki w pozostałej 1 łyżce. gorący olej w holenderskim piecu na średnim ogniu 3 do 5 minut lub do miękkości. Wymieszać bulion, sok z cytryny i pozostałe 2 łyżeczki. Skórka i 1/2 łyżeczki. rosemary. Doprowadzić do wrzenia, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą