Zupa Chlebowo-pomidorowa

Zupa Chlebowo-pomidorowa
Chleb i zupa pomidorowa może być tylko zupa szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.36 za porcję. Jedna porcja zawiera 160 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Mieszanka do 4 liści bazylii, bulion warzywny, pomidory w puszkach i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Z łyżeczką wynik 38%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Pomidorowa Zupa Chlebowa, do pomidorów, ciecierzycy i zupy Chlebowej, oraz Pomidorowa Zupa Chlebowa Przepis dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym, głębokim rondlu na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Podsmaż czosnek, aż będzie pachnący, następnie dodaj chleb, mieszając, aż cały olej zostanie wchłonięty i chleb zostanie upieczony.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
ChlebChleb
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
3
Dodaj pomidory, bulion, bazylia i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
BazyliaBazylia
StadoStado
SólSól
4
Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień. Dusić, aż chleb się zepsuje, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
5
Czosnek wyjąć i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Magazyn