Zupa chlebowa czosnkowo-rozmarynowa
Zupa chlebowa czosnkowo-rozmarynowa jest bezmleczne i wegetariańskie danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.73 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 366 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest idealny do Jesień. Mieszanka kawałków bite wielkości chrupiący rozmaryn chleb, jajka, sól i pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć grubą sól, można śledzić to danie główne z Zdrowy Surowy Budyń Czekoladowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zupa z białej fasoli i czosnku ze szpinakiem i chrupiącą Prosciutto i grzankami Rozmarynowo-czosnkowymi, Rozmaryn-Czosnek Chleb Ziemniaczany, oraz Chleb Rozmarynowo-Czosnkowy Focaccia dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu do gorąca, ale nie palenie.
Dodać czosnek i 1 łyżeczka soli; gotować, mieszając od czasu do czasu, aż bardzo pachnące, ale nie rumiane, o 10 protokół.
Dodać chleb i wymieszać. Gotować, często mieszając, aż chleb zacznie brązowieć. Wymieszać z wywarem, rozmarynem i liściem laurowym; doprawić do smaku solą i pieprzem. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; gotować 10 minut.Odrzuć liść laurowy. Wymieszać z jajkami. Gotować, mieszając dość często, aby utrzymać jajka podzielone, o 10 protokół.
Podawać zupę przyozdobioną dużą ilością całych liści pietruszki i odrobiną oliwy z oliwek.