Zupa Cheeseburger III
Nigdy nie można mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc wypróbuj Cheeseburger Soup III. Ten przepis daje 6 porcji z 477 kaloriami , 25 g białka i 31 g tłuszczu każda. Za 1,39 USD za porcję ten przepis pokrywa 24% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wielu osobom to danie główne bardzo się podobało. Zima będzie jeszcze bardziej wyjątkowa z tym przepisem. 261 osób uznało ten przepis za pyszny i sycący. Jeśli masz pod ręką przetworzony ser amerykański, mleko, mieloną wołowinę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do podania ten przepis zajmuje około 55 minut . Jest dostarczany przez Allrecipes. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 77% , to danie jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się również spodobać przepisy takie jak Easy Cheeseburger Casserole , My Sister's Soup: Creamy Curried Squash and Cauliflower Soup i Lemony Lentil Soup .
Instrukcje
W dużym rondlu, na średnim ogniu, wymieszaj wodę, ziemniaki, marchewkę, cebulę, paprykę, jalapeno i czosnek.
Posyp mieszankę solą i bulionem. Doprowadź do wrzenia, następnie zmniejsz ogień, przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 15 do 20 minut, aż ziemniaki będą miękkie.
Tymczasem w dużej patelni, na średnim ogniu, smaż wołowinę, aż się zrumieni; odcedź.
Dodaj do zupy ugotowaną wołowinę, 2 szklanki mleka i podgrzej.
Wymieszaj pozostałe 1/2 szklanki mleka z mąką, mieszając do uzyskania gładkiej konsystencji; dodaj do zupy. Doprowadź do wrzenia i gotuj, mieszając, aż zgęstnieje, 3 minuty.
Zmniejsz ogień do niskiego i mieszaj ser, aż się rozpuści. Dopraw pieprzem cayenne.