Zupa Chayote

Zupa Chayote
Zupa Chayote może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury zupy. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 49 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 53 kalorie, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i podnieś czosnek, płatki pieprzu, sól i mielony pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 15%. Podobne przepisy to Zupa Chayote, Zupa Chayote Lou, oraz Zupa Miso z kurczakiem i chayote.

Instrukcje

1
Rozpuścić bulion w gorącej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2
Masło rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu. Gotować i mieszać cebulę, czosnek, i papryka w maśle, aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Dodać squash, 2 łyżki kolendry, sól, i pieprz i stale mieszać przez 5 minut. Wymieszać mieszaninę bulionu i 1 łyżka kolendry; przykryć. Dusić około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Wlać mieszaninę do blendera i puree, aż będzie gładka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Wlać do misek i udekorować gałązką kolendry do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn