Zupa cebulowa z serem Crostini
Zupa cebulowa z serem Crostini może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 181 kalorii, 7G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako niedroga zupa dla Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka sera gruyère, wina, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Karmelizowana cebula i kozi ser Crostini, Figi, kozi ser i karmelizowana cebula Crostini, oraz Kremowy ser pleśniowy z cebulą Crostini dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować zupę, rozpuść masło w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, cukier i pieprz na patelnię. Gotować 15 minut lub do złotego koloru, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z winem; gotować 2 minuty lub aż wino prawie wyparuje.
Dodać bulion, 1 1/2 szklanki wody i tymianek; doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż zmniejszy się do 2 1/2 szklanki (o 15 protokół).
Umieść 1 1/4 szklanki zupy w każdej z 2 misek do zupy.
Umieścić Miski na blasze do pieczenia.
Top każdej porcji z 1 plaster bagietki.
Posypać 1 łyżką sera na każdej porcji. Dusić przez 3 minuty lub do rozpuszczenia sera.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 60 dolarów.
![Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Intensywna rubinowa czerwień w Kolorze, wino pokazuje aromaty zarówno owoców, jak i typowe odczucia dębu, które łączą się harmonijnie i oferują również nuty balsamiczne i grafitowe na nosie. Podniebienie jest bogate, z elastycznymi i zrównoważonymi taninami wraz z żywą świeżością typową dla Sangiovese. Wykończenie i posmak są godne uwagi i powtarzają nuty owoców jagodowych, które najpierw poczuły się na nosie.