Zupa cebulowa z serem Crostini może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 181 kalorii, 7G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako niedroga zupa dla Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka sera gruyère, wina, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Karmelizowana cebula i kozi ser Crostini, Figi, kozi ser i karmelizowana cebula Crostini, oraz Kremowy ser pleśniowy z cebulą Crostini dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby przygotować zupę, rozpuść masło w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Zupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Dodaj cebulę, cukier i pieprz na patelnię. Gotować 15 minut lub do złotego koloru, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z winem; gotować 2 minuty lub aż wino prawie wyparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz
Cebula
Cukier
Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Dodać bulion, 1 1/2 szklanki wody i tymianek; doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż zmniejszy się do 2 1/2 szklanki (o 15 protokół).
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion
Tymianek
Woda
4
Umieść 1 1/4 szklanki zupy w każdej z 2 misek do zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Umieścić Miski na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Brojler
7
Top każdej porcji z 1 plaster bagietki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bagietka
8
Posypać 1 łyżką sera na każdej porcji. Dusić przez 3 minuty lub do rozpuszczenia sera.
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 60 dolarów.