Zupa cebulowa z grzybami Portobello

Zupa cebulowa z grzybami Portobello
Zupa cebulowa z grzybami Portobello może być dobrym przepisem na poszerzenie zestawu przepisów na danie główne. Jedna porcja zawiera 318 kalorii, 14 g białka i 9 g tłuszczu. Ten przepis służy 13 osobom. Za 2,21 USD za porcję ten przepis pokrywa 15% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Jest idealna na jesień. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę wegetariańską lakto ovo. Jeśli masz pod ręką ząbki czosnku, bulion warzywny, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 38% wyniku, co jest wynikiem raczej złym. Podobne przepisy obejmują zupę z karmelizowaną cebulą i grzybami Portobello z grzankami z koziego sera, suwaki z karmelizowaną cebulą i grzybami Portobello z sosem do smażenia oraz Biryani z grzybami Portobello z sosem cebulowym i daktylami oraz chutney figowy.

Instrukcje

1
W holenderskim piekarniku podsmaż cebulę i tymianek na 1 łyżce masła, aż cebula będzie miękka, około 8 minut. Zredukować ciepło; gotować bez przykrycia na małym ogniu przez 20 minut lub do momentu, aż cebula stanie się złotobrązowa, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białe Wino Lub Dodatkowy Bulion WarzywnyBiałe Wino Lub Dodatkowy Bulion Warzywny
1-1/2 Szklanki Gotowej Musztardy1-1/2 Szklanki Gotowej Musztardy
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (16 Uncji) Surowego Makaronu Spiralnego1 Opakowanie (16 Uncji) Surowego Makaronu Spiralnego
2
Cebulę wyjąć do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Gotowej Musztardy1-1/2 Szklanki Gotowej Musztardy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozkruszone Miękkie Cukierki MiętoweRozkruszone Miękkie Cukierki Miętowe
3
Na tej samej patelni rozpuść pozostałe masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 (15 Uncji) Puszki Kukurydzy W Ziarnach3 (15 Uncji) Puszki Kukurydzy W Ziarnach
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (16 Uncji) Grubych Precli, Połamanych Na Kawałki1 Opakowanie (16 Uncji) Grubych Precli, Połamanych Na Kawałki
4
Dodaj grzyby, brandy według uznania i czosnek; smażyć przez 1 minutę. Włóż cebulę z powrotem na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula (najpierw Przekrojona Na Pół, A Następnie Pokrojona W Cienkie Plasterki)Cebula (najpierw Przekrojona Na Pół, A Następnie Pokrojona W Cienkie Plasterki)
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
Olej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim TłuszczuOlej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim Tłuszczu
1-1/2 Szklanki Gotowej Musztardy1-1/2 Szklanki Gotowej Musztardy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (16 Uncji) Grubych Precli, Połamanych Na Kawałki1 Opakowanie (16 Uncji) Grubych Precli, Połamanych Na Kawałki
5
Dodać bulion, wino i pieprz; doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 40-45 minut lub do momentu, aż cebula będzie bardzo miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Gotowej Musztardy1-1/2 Szklanki Gotowej Musztardy
20 Puszek (po 2-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych Dojrzałych Oliwek, Odsączonych20 Puszek (po 2-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych Dojrzałych Oliwek, Odsączonych
1/4 Szklanki Posiekanej Niesłodzonej Czekolady1/4 Szklanki Posiekanej Niesłodzonej Czekolady
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6
W międzyczasie połóż kromki chleba francuskiego na blasze do pieczenia; posyp każdy plasterek serem provolone. Podpiekaj 4-6 cali od ognia przez 1-2 minuty lub do momentu rozpuszczenia sera. Wyrzuć gałązki tymianku z zupy; górna zupa z chlebem posypanym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProvolonProvolon
Chleb FrancuskiChleb Francuski
Pokroić W Kliny, 1 )Pokroić W Kliny, 1 )
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
1 Szklanka Plus 3 łyżki Wody (70° Do 80°)1 Szklanka Plus 3 łyżki Wody (70° Do 80°)
(wystarczająca Ilość Porcji Zupy)(wystarczająca Ilość Porcji Zupy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Karton Sosu żurawinowo-pomarańczowegoKarton Sosu żurawinowo-pomarańczowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje13
Ocena Zdrowia8
Magazyn