Zupa Cebulowa Outback
Zupa cebulowa Outback to danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja zawiera 477 kalorii, 15g białka, oraz 35g tłuszczu. Za $1.18 za porcję, ten przepis okładki 13% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką bulion wołowy, ser colby-monterey jack, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. 68 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 2 godziny. Z łyżką wynik 54%, to danie jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Outback Steakhouse Bloomin ' Onion, Outback Steakhouse Potato Soup-Naśladowca, oraz Outback Steakhouse ' s Dipping Sauce.
Instrukcje
W dużym, ciężkim garnku na średnim ogniu zagotuj 2 litry wody. Wymieszaj kostki bulionowe i gotuj przez 10 minut, aż się rozpuszczą.
Umieść cebulę we wrzącej wodzie, zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu 30 minut.
Dodaj sól i pieprz i gotuj jeszcze 30 minut.
Wymieszaj mąkę z 1/2 szklanki zimnej wody, aby uzyskać pastę. Delikatnie wymieszaj tę mieszankę z gotującą się zupą, uważając, aby nie złamać cebuli. Dusić jeszcze 30 minut.
Mieszaj śmietanę i ser, aż ser się rozpuści, a mieszanina zostanie dokładnie podgrzana. W razie potrzeby rozcieńczyć wodą.
W razie potrzeby podawaj na gorąco, przyozdobione grzankami.