Zupa Cebulowa Francuska Wolno Gotująca

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj francuskiej zupy cebulowej. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 312 kalorii, 14g białka, oraz 9g tłuszczu. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz bulion wołowy, pieprz, margaryna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Slow Cooker Francuska Zupa Cebulowa, Slow cooker francuska zupa cebulowa, oraz Slow Cooker Francuska Zupa Cebulowa.
Instrukcje
Umieść Wkładki do powolnej kuchenki Reynolds w misce do powolnej kuchenki o długości od 5 do 6 1/2 qt. Upewnij się, że wkładka pasuje ściśle do dna i boków miski i pociągnij górną część wkładki nad krawędzią miski.
W wyłożonej powolnej kuchence wymieszać cebulę i margarynę.
Przykryć i gotować na dużym ogniu ustawienie 30 do 35 minut lub aż cebula zacznie lekko brązowy wokół krawędzi.
Wymieszać mąkę, sos Worcestershire, cukier i pieprz. Wymieszać mieszaninę mąki i bulionu do cebuli. Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 7 do 9 godzin (lub wysokie ustawienie ciepła 3 do 4 godzin) lub aż cebula są bardzo miękkie.
Przygotuj Serowy Pieczony Francuski Chleb.
Umieść 1 kromkę chleba na każdej misce zupy.