Zupa Buraczana Z Liści Laurowych
Need a jaskiniowiec, bezglutenowa, pierwotna i cała zupa 30? Zupa z buraczków z liści laurowych może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 65 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz czosnek, buraki, mielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Pesto Z Liści Buraka, Sałatka z liści buraka marokańskiego lub z boćwiny Szwajcarskiej (Salade de Blettes), oraz Stir-fried Yam Leaf (bataty Leaf) z Belacan (shrimp Pa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Buraki owinąć w folię.
Buraki piec do miękkości, około 1 godziny; pozostawić do ostygnięcia, a następnie obrać buraki.
Pokrój je na kawałki wielkości kęsa.
Rozgrzać oliwę w garnku do zupy na średnim ogniu i gotować czerwoną cebulę, por i czosnek, aż cebula będzie przezroczysta, o 5 protokół.
Wlać bulion warzywny i wymieszać buraki, liście laurowe, cynamon, sól, czarny pieprz, oregano, bazylia, cynamon, kminek i estragon. Doprowadzić zupę do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień na wolnym ogniu, i gotować, aż smaki liści laurowych i przypraw są mieszane, 20 do 25 protokół. Wybierz liście laurowe.
Kadzi około 1/4 buraków do blendera, i dodać płyn zupy w razie potrzeby, aby wypełnić blendera około 1/4 pełne. Przytrzymaj pokrywkę blendera złożonym ręcznikiem kuchennym i ostrożnie Uruchom blender, używając kilku szybkich impulsów, aby przenieść buraki i bulion, zanim pozostawisz go na puree. Buraki przecedzić na gładką masę i wlać z powrotem do zupy.