Zupa Brokułowo-Cheddarowa
Zupa brokułowo - Cheddar może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 485 kalorii, 29g białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Na 2,33 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jeśli masz pół na pół, brokuły, rosół z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Najlepsza Zupa Brokułowa Cheddar, Zupa Brokułowa Cheddar, oraz Zupa Brokułowa Cheddar dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek ugotować w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż będzie chrupiący, o 10 protokół.
Przełożyć łyżką do ręczników papierowych; odstawić do odsączenia.
Dodać szalotki i seler do kapiących w garnku i gotować, aż lekko zmięknie, o 2 protokół.
Dodać mąkę i gotować, mieszając, aż włączone.
Dodaj brokuły, bulion z kurczaka, 3 szklanki wody, 1 łyżeczkę soli i kilka mielonych pieprzu. Zwiększyć ciepło do wysokiej i doprowadzić do wrzenia.
Dodaj edamame, zmniejszyć ogień do średniego niskiego i gotować na wolnym ogniu, aż lekko zgęstnieje, o 10 protokół. Pracując partiami, przełożyć zupę do blendera i puree, aż będzie gładka; wrócić do garnka. Wymieszać pół na pół i dusić 5 minut. Wymieszać z serem i nadal gotować, mieszając, aż zupa zgęstnieje, o 5 Więcej minut. Doprawić solą i pieprzem. Podzielić na miski i top z boczkiem.