Zupa brokułowa z serem pleśniowym

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zupy brokułowej z serem pleśniowym. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 288 kalorii, 12g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Mieszanka różyczek brokułów, cebula, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kremowa Zupa Z Kalafiora Brokułowego Z Serem Pleśniowym, Pieczenie Brokułowego Sera Pleśniowego, oraz Ser Pleśniowy, Brokuły I Radicchio dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło rozpuścić w średnim garnku na dużym ogniu.
Dodać cebulę i gotować, aż zmięknie, o 4 protokół.
Dodać brokuły i bulion i gotować, pod przykryciem, aż kwiaty będą miękkie, o 7 protokół.
Łyżka się 1 filiżanka małych różyczek i rezerwy.
Dodać 1/4 szklanki sera, sól, pieprz, i pół na pół do garnka. Pracując partiami, czysta zupa w blenderze do bardzo gładkiej, około 2 minut na partię.
Podzielić mieszaninę między 4 miski.
Udekorować każdy z zastrzeżonych różyczek, posypać pozostałą 1/4 szklanki sera, i kilka grzanek.