Zupa Brokułowa Jęczmienna
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać brokuły jęczmień zupa spróbować. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 351 kalorii, 17g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Jest idealny do Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, masło, jęczmień perłowy, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby użyć pół & pół kremu można śledzić to danie główne z Ciasto Z Kremem Kokosowym Z Pół I Pół jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zupa Z Brokułów Jęczmiennych, Brokuły Jęczmień Miska, oraz Brokuły Jęczmień Saute dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu lub holenderskim piekarniku, podsmaż pierwsze trzy składniki na maśle do miękkości.
Dodać buliony z kurczaka i warzyw, jęczmień i rozmaryn. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut lub aż jęczmień będzie miękki.
Dodać brokuły; przykryć i gotować przez 10 minut lub aż brokuły będą miękkie.
W małej misce połączyć skrobię kukurydzianą i zimną wodę, aż będzie gładka; wymieszać z zupą. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje. Zmniejszyć ogień; wymieszać śmietanę, sól i pieprz (nie gotować).