Zupa brokułowa Rabe i biała fasola

Brokuły Rabe i zupa z białej fasoli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 334 kalorie. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Mieszanka sera parmigiano-reggiano, fasola cannellini fasola, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Toskańska zupa z białej fasoli emerila z brokułami Rabe, Toskańska zupa z białej fasoli z brokułami Rabe – zupełnie inny Twist na zupie jarzynowej, oraz Zapiekanka z białej fasoli i pomidorów z brokułami Rabe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usunąć i wyrzucić twarde końce z łodyg rabe brokuły; coarsley posiekać rabe brokuły.
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodać cebulę; gotować 5 minut, często mieszając.
Dodać czerwoną paprykę i 2 ząbki czosnku; gotować 1 minutę, stale mieszając.
Dodać brokuły rabe i sól, i gotować 30 sekund, stale mieszając.
Dodać wodę i skórkę serową. Zwiększyć ciepło do średniej wysokości; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, gotować 15 minut.
Dodaj fasolę i gotuj na wolnym ogniu 5 minut. Wyrzucić skórkę z sera.
Obie strony chleba tostowego pocierać ściętymi bokami połowicznego ząbka czosnku. Tosty rozedrzeć na kawałki wielkości kęsa; kawałki tostów podzielić równomiernie między 4 miski. Chochla 1 1/2 szklanki zupy na kawałki tostów w każdej misce; góry każdej porcji z 2 łyżki startego sera.