Zupa brokułowa Gail
Zupa brokułowa Gail jest bezglutenowe przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 234 kalorie, 11g białka, oraz 15 g tłuszczu. Na $1.8 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz czosnek, cebula, mleko, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę zupę. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 61%. Podobne przepisy to Ciasto z rodzynkami Gail, Zimowa Burza Gail, oraz Domowa Salsa Gail.
Instrukcje
Rozgrzać olej roślinny w dużym garnku; gotować i mieszać cebulę w gorącym oleju do miękkości, 5 do 7 protokół.
Do garnka wlać wodę i kostki bulionowe z kurczaka; gotować i mieszać, aż bulion się rozpuści, około 4 minut.
Wymieszać ziemniaki i marchew do mieszaniny w garnku; gotować kolejne 4 protokół.
Wlać mleko do garnka; dodać brokuły, czosnek, szczypiorek, liść laurowy, pieprz cayenne, sól, i czarny pieprz do mieszaniny, mieszać, i gotować, aż ciepłe, o 4 protokół.
Wymieszać pokrojone ser topiony żywności do zupy, doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, i gotować i mieszać, aż ser żywności całkowicie stopi się w zupie, o 5 protokół.
Zmniejsz ogień do średnio-niskiego i kontynuuj gotowanie, aż ziemniaki i marchew będą miękkie, 10 do 15 minut.
Usunąć i wyrzucić liść laurowy, aby służyć.