Zupa Brie
Zupa Brie może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.48 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 325 kalorii, 15g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz ser brie, seler, marchew i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Zupa Z Brokułów I Brie, Zupa Grzybowo-Brie, oraz Zupa z pora z grzankami Brie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło rozpuścić w sosie na małym ogniu.
Dodaj mąkę i dobrze wymieszaj, gotując, aż po prostu zacznie się złocić.
Dodać bulion i energicznie ubijać, doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć do duszenia. Odtłuścić masło i mąkę i inne zanieczyszczenia, które wznoszą się na górę i nadal gotować, aż veloute jest zmniejszona do 2/3 jego pierwotnej ilości i sos jest konsystencja śmietany.
Przecedzić przez drobne sito.
Włożyć veloute do patelni na małym ogniu i dodać ser brie, gotować powoli, od czasu do czasu mieszając, aż ser się rozpuści.
Dodać wino i warzywa i dusić lekko, aż warzywa są al dente.
Rozgrzać śmietanę na małym ogniu i dodać do zupy. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Dekoruj świeżym szczypiorkiem lub cebulką.