Zupa borowikowa, pancetta i orkiszowa

Zupa borowikowa, pancetta i orkiszowa
Jeśli chcesz dodać więcej bezmleczne przepisy na przepis pole, Porcini, pancetta & orkisz zupa może być przepis należy spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 230 kalorii, 8G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 1,76 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz perłowy orkisz, bulion warzywny, liść laurowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 12 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Kilka osób naprawdę lubiło tę zupę. Jest idealny do Jesień. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Z łyżeczką wynik 36%, to danie jest raczej złe. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Wieprzowina, Borowiki, Klopsiki Pancetta, Fettuccine Z Pancettą, Borowikami I Pomidorami, oraz Zapiekanka z ziemniaków Pancettan i Porcini.

Instrukcje

1
Smażyć pancettę na oleju przez 2-3 min w średnim rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodaj liść laurowy i cebulę. Gotować na łagodnym ogniu, aż cebula będzie miękka i przezroczysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodać czosnek, smażyć jeszcze kilka sekund, następnie zalać bulion i doprowadzić do wrzenia. Spłucz orkisz i dobrze osusz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
OrkiszOrkisz
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
4
Dodać do wywaru razem z borowikami i pomidorami, następnie dusić bardzo delikatnie przez 25-30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
5
Dodać pieczarki i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut więcej, lub aż ziarna będą miękkie. Doprawić solą i świeżo zmielonym pieprzem. Zupę pokroić w miseczki, posypać natką pietruszki i świeżo startym parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka świeżego Tymianku, 4 Gałązki, Drobno Posiekane1 łyżka świeżego Tymianku, 4 Gałązki, Drobno Posiekane
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
ChochlaChochla
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn