Zupa boczkowo-ziemniaczana

Zupa boczkowo-ziemniaczana
Boczek i zupa ziemniaczana może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 307 kalorii, 15g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 5. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1555 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz rosół z kurczaka, marchew, sól koszerną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 82%, co jest doskonałe. Spróbuj Zupa Ziemniaczana Z Boczkiem, Zupa ziemniaczana z boczkiem, oraz Zupa boczkowo-ziemniaczana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Boczek gotować do chrupkości w rondlu 3-quart, wyjąć i dobrze osuszyć na ręcznikach papierowych. Wyrzucić tłuszcz boczku i dokładnie przetrzeć patelnię papierowym ręcznikiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Tymczasem przygotuj warzywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
3
Dodać oliwę z oliwek do rondla i dodać cebulę, marchew i seler, jak są one pocięte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
4
Saute aż cebula jest miękka, ale nie Brązowy, o 3-4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
5
Wymieszać rosół z kurczaka, ziemniaki i pieprz; doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, przykryte, aż ziemniaki będą miękkie, o 10-15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do SmarowaniaFasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
6
Ser mieszamy, podgrzewamy do rozpuszczenia-nie gotujemy. Boczek posiekać i dodać do zupy. Dostosuj przyprawę do smaku, dodając sól, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
7
Serwuj natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia15
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn