Zupa boczkowo-ziemniaczana
Boczek i zupa ziemniaczana może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 307 kalorii, 15g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 5. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1555 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz rosół z kurczaka, marchew, sól koszerną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 82%, co jest doskonałe. Spróbuj Zupa Ziemniaczana Z Boczkiem, Zupa ziemniaczana z boczkiem, oraz Zupa boczkowo-ziemniaczana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek gotować do chrupkości w rondlu 3-quart, wyjąć i dobrze osuszyć na ręcznikach papierowych. Wyrzucić tłuszcz boczku i dokładnie przetrzeć patelnię papierowym ręcznikiem.
Tymczasem przygotuj warzywa.
Dodać oliwę z oliwek do rondla i dodać cebulę, marchew i seler, jak są one pocięte.
Saute aż cebula jest miękka, ale nie Brązowy, o 3-4 protokół.
Wymieszać rosół z kurczaka, ziemniaki i pieprz; doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, przykryte, aż ziemniaki będą miękkie, o 10-15 protokół.
Ser mieszamy, podgrzewamy do rozpuszczenia-nie gotujemy. Boczek posiekać i dodać do zupy. Dostosuj przyprawę do smaku, dodając sól, w razie potrzeby.