Zucchine Al Forno Con Parmigiano-Reggiano E Prosciutto

Zucchine Al Forno Con Parmigiano-Reggiano E Prosciutto
Cukinia Al Forno Con Parmigiano-Reggiano e Prosciutto może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap przepis ma 193 kalorie, 8G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.53 za porcję. Jeśli masz parmezan, cukinię, masło i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Figi i Prosciutto z miętą i ogolonym Parmigiano-Reggiano, Minestrone Z Parmigiano-Reggiano, oraz Fettuccine Ze Szpinakiem Z Parmigiano-Reggiano.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn