Zrzuć Ciasto I
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać wysypisko ciasto i spróbować. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 343 kalorie, 4G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 15. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz orzechy włoskie, ananas, nadzienie z wiśni i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 23%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy to Zrzuć ciasto: łatwy Potluck ulubiony z mieszanką ciast i mrożonymi jagodami, Zrzuć Ciasto, oraz Zrzuć Ciasto.
Instrukcje
W patelni 9x13 cali wymieszaj wiśnie i ananasy.
Posypać suche ciasto wymieszać na ananasie, i mieszankę wiśni mieszać aż tylko połączone. Następnie posypać orzechy włoskie na wierzchu.
Polać roztopionym masłem lub margaryną.
Piec w piekarniku 350 stopni F (175 stopni C) przez 35 lub 40 minut lub do złotego koloru.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 27 dolarów.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Autentyczne włoskie Chianti wykonane z winogron uprawianych w sercu toskańskiego regionu Chianti Classico. Znakomity wyraz winogron Sangiovese, ze znaczną kwasowością z niskiego pH gleby w tym regionie.Aromaty tego złożonego czerwonego wina wahają się od wiśni i śliwek do kwiatów mieczyka i ziemistego krzemienia. Taninowe, dębowe smaki są jasne i okrągłe, z suchym, ciepłym, ziemistym wykończeniem.Najlepiej smakuje z bardzo aromatycznymi daniami, takimi jak sosy na bazie pomidorów, ravioli z grzybami, pieczenie wołowiny lub wieprzowiny oraz mięso z dziczyzny od dziczyzny po bażanty. Doskonale nadaje się również do dojrzałych serów.Mieszanka: 85% Sangiovese, 15% Merlot i Cabernet Sauvignon