Zobacz Wszystkie Hotele (Pasanday)
Pakistańska Pot Rost Beef Fillets (Pasanday) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i דל פחמימות,zny przepis serwuje 8 i kosztuje 1,32 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 27g białka, 27g tłuszczu, oraz w sumie 369 kalorii. Jeśli masz pod ręką olej roślinny, mielony kminek, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłka jako deser. 16 osób było pod wrażeniem tej receptury. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na solid spoonacular wynik 63%. Podobne przepisy obejmują Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Gluten Free, Slow Cooker Balsamic Pot Roast, oraz Zapiekanka One Pot Beef Enchilada.
Instrukcje
W średniej misce połączyć jogurt, pastę z czosnku imbirowego, płatki pieprzu, kminek, goździki, kurkumę i sól.
Wymieszać z wołowiną, aż równomiernie pokryje. Odstawić na 15 minut.
Rozgrzej olej na dużej, ciężkiej patelni na średnim ogniu. Smażyć cebulę na złoty kolor.
Wyjąć 1 łyżkę cebuli i odstawić do dekoracji. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu.
Umieść mięso na patelni, przykryj i gotuj do miękkości, około 25 minut. Sprawdzaj co 10 minut i w razie potrzeby dodaj wodę.
Wlać sok z cytryny i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut.
Udekoruj kolendrą, zielonym chilesem i smażoną cebulą.