Zobacz Wszystkie Hotele (Pasanday)

Zobacz Wszystkie Hotele (Pasanday)
Pakistańska Pot Rost Beef Fillets (Pasanday) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i דל פחמימות,zny przepis serwuje 8 i kosztuje 1,32 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 27g białka, 27g tłuszczu, oraz w sumie 369 kalorii. Jeśli masz pod ręką olej roślinny, mielony kminek, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłka jako deser. 16 osób było pod wrażeniem tej receptury. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na solid spoonacular wynik 63%. Podobne przepisy obejmują Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Gluten Free, Slow Cooker Balsamic Pot Roast, oraz Zapiekanka One Pot Beef Enchilada.

Instrukcje

1
W średniej misce połączyć jogurt, pastę z czosnku imbirowego, płatki pieprzu, kminek, goździki, kurkumę i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Czosnkowa ImbirowaPasta Czosnkowa Imbirowa
KurkumaKurkuma
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Wymieszać z wołowiną, aż równomiernie pokryje. Odstawić na 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
3
Rozgrzej olej na dużej, ciężkiej patelni na średnim ogniu. Smażyć cebulę na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Wyjąć 1 łyżkę cebuli i odstawić do dekoracji. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
5
Umieść mięso na patelni, przykryj i gotuj do miękkości, około 25 minut. Sprawdzaj co 10 minut i w razie potrzeby dodaj wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Wlać sok z cytryny i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
7
Udekoruj kolendrą, zielonym chilesem i smażoną cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia13
Magazyn