Zmiażdżone Słodkie Ziemniaki
Zmiażdżone słodkie ziemniaki może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury przystawki. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 332 kalorie, 4G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 91 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz masło, śmietanę, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Zmiażdżone Przyprawione Słodkie Ziemniaki, Złote Słodkie Ziemniaki, oraz Zmiażdżone słodkie ziemniaki z zawijanym dżemem cebulowym.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Szoruj ziemniaki, nakłuj je kilka razy nożem lub widelcem i piecz przez 1 godzinę lub aż będą bardzo miękkie po przekłuciu nożem.
Wyjmij z piekarnika i wyjmij wnętrzności, gdy tylko będą wystarczająco chłodne, aby je obsłużyć.
Umieść słodkie mięso ziemniaczane w misce miksera elektrycznego wyposażonego w przystawkę do łopatek i dodaj sok pomarańczowy, śmietanę, masło, brązowy cukier, gałkę muszkatołową, cynamon, sól i pieprz.
Wymieszać do połączenia, ale nie gładkie i przenieść do naczynia do pieczenia.
Piec ziemniaki przez 20 do 30 minut, aż do ogrzania.