Zjedz za 8 dolców: Spaghetti all ' Aglio e Olio z marynowanymi warzywami

Jedz za osiem dolców: Spaghetti all ' Aglio e Olio z marynowanymi letnimi warzywami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 1076 kalorii, 17g białka, oraz 70 g tłuszczu na porcję. Na 1,86 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Ten przepis od Serious Eats ma 48 fanów. Jeśli masz pod ręką cukier, cukinię, czosnek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć biały cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest super. Spróbuj Spaghetti Aglio, Olio E Peperoncino (Spaghetti Z Czosnkiem, Oliwą Z Oliwek I Papryką Chili), Spaghetti Aglio e Olio, oraz Spaghetti aglio e olio dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 121°.
Wlać połowę oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia do dużego szklanego lub ceramicznego naczynia do pieczenia.
Umieść pomidory w naczyniu pokrojonym bokiem.
Pozostałą oliwę zalać pomidorami. Doprawić solą i pieprzem, posypać cukrem.
Piec 1 godzinę. Używając szczypiec, Odwróć pomidory.
Piec 1 godzinę dłużej. Obróć pomidory jeszcze raz.
Piec do głębokiej czerwieni i bardzo delikatnej, 15-45 minut dłużej, w zależności od dojrzałości pomidorów.
Przełożyć pomidory i 1/4 szklanki oleju do dużej miski, zachowując pozostały olej do innego użycia.
Posypać czosnkiem i pietruszką na pomidory i niech strome aż pomidory osiągną temperaturę pokojową. (Można zrobić i schłodzić do pięciu dni wcześniej. Przed użyciem doprowadzić do temperatury pokojowej.)
Podczas gdy pomidory odpoczywają w temperaturze pokojowej, umieść żółte i zielone plasterki squasha w dużej misce do mieszania.
Dodaj olej rzepakowy, sól i świeżo zmielony czarny pieprz, i wrzucić do herbu.
Rozgrzać dużą saute lub grill patelni na średnim ogniu, aż gorące, ale nie palenie. Pracując partiami, ułóż plastry squasha na patelni w jednej warstwie i gotuj przez dwie minuty z każdej strony lub do momentu, gdy będą dobrze zarumienione.
Wyjąć i przenieść do miski zawierającej pomidory, pokrywając plastry oleju. Powtórz z pozostałym squashem.
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia i gotować makaron aż al dente.
Odcedzić i natychmiast wymieszać z pomidorem, dynią i oliwą z oliwek. Jeśli wydaje się trochę suchy, dodaj trochę oleju zarezerwowanego, aż makaron będzie równomiernie błyszczący.
Podawać na gorąco lub schłodzone do temperatury pokojowej.