Ziti z łososiem miodowo-musztardowym

Ziti z łososiem miodowo-musztardowym może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dań głównych. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 707 kalorii, 35g białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. Na 3,54 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka śmietany, pietruszki, wina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczony musztarda czosnek łosoś z sosem miodowo-musztardowym, Łosoś Miodowo-Musztardowy, oraz Łosoś Miodowo-Musztardowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko posmarować małą patelnię.
Włożyć łososia na patelnię, skórkę do dołu.
Rozłóż miód na łososia, a następnie posyp 1/4 łyżeczki pieprzu. Piecz łososia, aż ledwo zrobione, o 12 minut, w zależności od grubości filetu.
W średnim rondlu rozgrzać olej na umiarkowanie małym ogniu.
Dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż półprzezroczyste, o 5 protokół.
Dodać wino i gotować na wolnym ogniu, aż o 1 łyżka pozostaje, o 2 protokół.
Ubić musztardę, śmietanę, sól, a pozostałe 1/4 łyżeczki pieprzu. Wyłącz ogrzewanie. Łososia płatki i wymieszać z natką pietruszki do sosu.
W dużym garnku wrzącej, osolonej wody, gotować ziti, aż tylko gotowe, o 13 protokół.
Makaron odcedzić i wymieszać z sosem.
Rekomendacja wina: ze słodyczą miodu oraz ciepłem i kwasowością musztardy, owocowe czerwone wino, takie jak lekko schłodzony California pinot noir, byłoby doskonałym wyborem.