Ziti z włoską kiełbasą
Ziti z włoską kiełbasą może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dań głównych. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 547 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 246 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka selera, czosnek w proszku, ser mozzarella i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Z łyżeczką wynik 82%, to danie jest świetne. Spróbuj Pieczone Ziti Z Włoską Kiełbasą, Pieczone Ziti z włoską kiełbasą, oraz Pieczone Ziti z włoską kiełbasą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na patelni na średnim ogniu, gotować kiełbasę z selerem naciowym i cebulą, aż kiełbasa jest równomiernie rumiane, o 5 do 10 protokół.
Odcedzić nadmiar tłuszczu i odstawić na bok.
W innej patelni na średnim ogniu, połączyć pomidory, sos pomidorowy, czosnek w proszku, sól, i oregano. Gotować na wolnym ogniu podczas przygotowywania makaronu.
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody. Makaron gotować przez 8 do 10 minut, lub aż al dente; odcedzić.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). W naczyniu do pieczenia 3 quart, warstwa ziti, grzyby, kiełbasa, ser mozzarella, i sos. Powtórz warstwy i wierzch startym parmezanem.
Piec przez 45 minut w nagrzanym piekarniku, lub aż rumiane i bąbelkami.