Zippy Zielona Fasola
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj Zippy Green Bean. Ten przepis zawiera 6 porcji z 97 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Za 49 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś sok jabłkowy, fasolę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 20%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Zippy fasola i ryż, zielona fasola ze sfermentowaną czarną fasolą ~ aka brudna zielona fasola, oraz Francuska Fasolka Szparagowa / Fasolka Szparagowa, Sałatka Z Pomidorów I Bazylii.
Instrukcje
Umieść fasolę w rondlu i zalej wodą; doprowadzić do wrzenia. Gotuj bez przykrycia przez 8-10 minut lub do miękkości.
W międzyczasie na dużej patelni nieprzywierającej gotuj boczek na średnim ogniu, aż będzie chrupiący.
Usuń łyżką cedzakową do ręczników papierowych.
Odcedź, zachowując 1 łyżeczkę kapania. Na tej samej patelni podsmaż cebulę do miękkości. Dodaj wino, cukier, ocet i sól.
Połącz skrobię kukurydzianą i zimną wodę, aż będzie gładka; dodaj na patelnię. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
Odcedź fasolę; na wierzch z mieszanką cebuli.
Posypać boczkiem; wrzucić do pokrycia.