Ziołowy okoń morski z salsą Verde

Przepis ziołowo-pieczony okoń morski z salsą Verde może zaspokoić Twoje Meksykańskie pragnienie w okolicy 14 minut. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.95 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 40g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 321 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jeśli masz pietruszkę, salsa verde, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Ten przepis od Epicurious ma 6 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Bas w paski z salsą Verde i śródziemnomorskimi pieczonymi warzywami, Bas W Paski Z Salsą Verde I Śródziemnomorskimi Pieczonymi Warzywami, oraz Pieczony Tomatillo Salsa Verde & Salsa Verde Guacamole.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 232°. lekko posmaruj blachę oliwą z oliwek.
Umieścić filety rybne na blasze do pieczenia.
Rybę posmarować oliwą z oliwek, skropić sokiem z cytryny.
Rybę posypać solą i pieprzem, następnie ziołami.
Piec ryby, aż tylko nieprzezroczyste w centrum, o 10 protokół.
Przenieś rybę na talerze. Łyżka salsy Verde nad rybą. Przekazać Pozostałe Salsa Verde oddzielnie.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Seabass działa bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 12 dolarów za butelkę.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Oprawiony lekką cytrynową kwasowością i żywą mineralnością, thispinot gris został wykonany w tradycyjnym suchym stylu northern Italy.It jest zaskakująco treściwy, ze skoncentrowanymi smakami brzoskwini, imbiru i owoców tropikalnych, z nutą sosnowo-żywicznego charakteru. Świetne wino samo w sobie, styczne Pinot Gris dobrze pasuje do szerokiej gamy potraw, w tym owoców morza, makaronów z lekkimi sosami, nawet kiełbasek.