Ziołowy Grillowany Homar pacyficzny

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj ziołowego grillowanego homara pacyficznego. Jedna porcja zawiera 1021 kalorii, 37g białka, oraz 85 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $6.89 za porcję, ten przepis okładki 49% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz cytrynowe kliny, kolczaste homary, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowany Kalifornijski Homar Kolczasty, Homar na parze z sosem ziołowym i Bisque homara, oraz Pacific Pesto Grillowany Halibut dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F. rozgrzej grill do wysokiej.
Rozdziel homary; Motyl od góry i usuń jelita. Przepłukać powierzchnię głowy w zimnej wodzie, aby usunąć wszelkie odpady.
W małej misce, połączyć 2 łyżki oliwy z oliwek, a wszystkie czosnku i posiekanych ziół. Odstawić.
Lekko posmaruj homary pozostałym olejem i grilluj przez około 5 minut, mięsisty bok w dół. Skręć w połowie drogi do oznaczenia grilla, a nawet gotowania.
Wyjmij homary z grilla i umieść na patelni z prześcieradłem, mięsistą stroną do góry. Zalać mieszanką ziołowo-czosnkową i doprawić solą i pieprzem.
Umieścić 2 kawałki masła na każdym ogonie homara i umieścić w piekarniku na około 10 minut.
W małej misce wymieszać klarowane masło wymieszane z sokiem z cytryny.
Mżawka nad homarem jako sos.
Dekoruj cytrynowymi klinami.