Ziołowo-przyprawowe kotlety jagnięce z mielonymi szparagami

Ziołowo-przyprawowe kotlety jagnięce z mielonymi szparagami mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 867 kalorii, 41g białka, oraz 74g tłuszczu na porcję. Na $7.94 za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz cienkie szparagi, sól koszerną, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Kotlety Z Jagnięciny Mielone-Wolnowar, Kotlety jagnięce z miętowym sosem jogurtowym, oraz Kotlety jagnięce z miętowym sosem holenderskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu, połączyć 1/4 szklanki oleju z czosnkiem i gotować na umiarkowanym ogniu, często mieszając, aż złoty, 4 protokół.
Olej czosnkowy przełożyć do blendera.
Dodać rozmaryn, pietruszkę, majeranek, sól, pieprz, koper włoski, kminek, kardamon, ocet i pozostałe 3/4 szklanki oleju i puree, aż będzie gładka.
Ułóż kotlety jagnięce w płytkim naczyniu do pieczenia.
Zalać marynatą na wierzchu, obrócić do płaszcza i przechowywać w lodówce na noc. Powrót do temperatury pokojowej przed grillowaniem.
W małym rondlu rozgrzać oliwę z oliwek.
Dodać czosnek i szalotka i dusić na umiarkowanym ogniu, aż pachnące i zmiękną, o 3 protokół.
Przełożyć do blendera, dodać skórkę z cytryny i ostudzić.
Dodać miętę i obfite szczypta soli i pieprzu i puree do masywnej pasty.
Na dużej patelni wrzącej osolonej wody, gotować szparagi, aż chrupiące-miękkie, o 4 protokół.
Szparagi odcedzić i spuścić pod zimną wodą do ostygnięcia; osuszyć.
Szparagi przełożyć na talerz i skropić dressingiem miętowym.
Usuń kotlety jagnięce z marynaty i grillować na dużym ogniu, obracając od czasu do czasu, aż rumiane, o 10 minut dla średnio rzadkich mięsa.
Kotlety jagnięce podawać ze szparagami.