Zinfandel duszone żeberka z Neeps i Tattie-cakes może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Na 9,33 zł za porcję, ten przepis okładki 53% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 60g białka, 137 g tłuszczu, oraz w sumie 1824 kalorii. Ten przepis służy 4. Jeśli masz bekon sli, oliwę z oliwek, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. Jest dostarczany przez SippitySup. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 75%. Podobne przepisy to Ciasto ziemniaczano-Rutabaga z cebulą (Neeps and Tattie Cakes), Zinfandel-Duszone Żeberka Wołowe, oraz Zinfandel-duszone żeberka wołowe.
Żeberka wołowe bardzo dobrze komponują się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. Wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze kawałki wołowiny dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwieniami, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze kawałki mogą poradzić sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jedno wino, którego możesz spróbować to Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.