Zimtsterne (gwiazdki cynamonowe)

Zimtsterne (gwiazdki cynamonowe)
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Zimtsterne (gwiazdki cynamonu) spróbować. Ten przepis służy 30 i kosztuje 22 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 75 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. 125 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz zmielone migdały, skórkę z cytryny, cukier puder i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, Wegetariańskie lacto ovo i przyjazne dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasteczka Cynamonowe (Niem. Zimtsterne), Cynamonowe Gwiazdy, oraz Cynamonowe Gwiazdy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 150C / 130C wentylator / Gaz 2 i wyłożyć dużą blachę do pieczenia (lub 2 mniejsze) z pergaminem do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieścić białka w dużej misce i użyć miksera elektrycznego do ubijania aż spieniony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać sok z cytryny i ponownie ubijać, aż będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Powoli wymieszać z cukrem pudrem i kontynuować ubijanie, aż mieszanina będzie sztywna.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
5
Usunąć około jednej czwartej mieszanki bezowej i odstawić do użycia na polewę.
6
Migdały, cynamon, imbir i skórkę cytrynową przekładamy do miski z bezą i mieszamy, tworząc sztywne, lekko lepkie ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Aby uformować gwiazdki, wyłożyć ciasto na kawałek pergaminu do pieczenia lekko posypany cukrem pudrem i odkurzyć wierzch ciasta z cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
8
Umieść drugi arkusz pergaminu na wierzchu ciasta i rozwałkuj do grubości około 0,5 cm (ciasto jest trochę lepkie, więc pergamin ułatwia zwijanie). Zdejmij górny arkusz pergaminu i użyj 5-centymetrowego noża w kształcie gwiazdy, aby wyciąć jak najwięcej ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
9
Umieść je na przygotowanej blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
10
Używając mieszanki bezowej reserved, rozprowadź niewielką ilość na wierzchu każdego ciastka, pokrywając cały wierzch może być konieczne dodanie kilku kropli wody, aby beza była nieco łatwiejsza do rozłożenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
11
Umieść tacę w piekarniku i piecz przez 12-15 minut, aż beza będzie ustawiona, ale nie rumiana. Pozostawić do całkowitego ostygnięcia przed przechowywaniem w szczelnym pojemniku przez okres do 2 tygodni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn