Zimowy Minestrone
Zimowe Minestrone może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.94 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 294 kalorie. To będzie hit w Twoim Zima wydarzenie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to raczej tanie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i podnieś łodygi selera, fasolę cannellini, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%, co jest dobre. Spróbuj Zimowy Minestrone, Zimowy Minestrone, oraz Zimowy Minestrone dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W dużym, ciężkim garnku lub holenderskim piekarniku rozgrzej olej na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, marchew, seler, pancetta, i czosnek. Gotować, często mieszając, aż cebula będzie przezroczysta, o 10 protokół.
Dodaj szwajcarski chard i ziemniaki. Doprawić solą i pieprzem i gotować przez 2 minuty. Wymieszać pomidory i gałązki rozmarynu. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż chard zwiędnie i pomidory są bardzo miękkie, o 10 protokół.
W robocie kuchennym lub blenderze połącz 3/4 fasoli z 1/2 szklanki bulionu. Zmiksować na niemal gładką masę.
Dodać mieszaninę puree fasoli, pozostały bulion i skórkę parmezanu do mieszaniny warzyw. Dusić, mieszając od czasu do czasu, aż kawałki ziemniaków będą miękkie, o 15 protokół. Wymieszać z pozostałą fasolą i pietruszką. Dusić, aż fasola są podgrzewane przez i zupa jest gęsta, o 2 protokół. Odrzuć łodygi rozmarynu (liście odpadną) i doprawić solą i pieprzem do smaku. Zupę pokroić w miseczki i podawać.