Zimowy Makaron Ziołowy
Zimowy makaron ziołowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 796 kalorii, 21g białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na $1.94 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim Zima wydarzenie. Mieszanka tymianku, szałwii, ząbków czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Zimowa Herbata Ziołowa Mix, Pasta con la zuccan alla napoletana (makaron z dynią zimową, w stylu Neapolu), oraz Ziołowo-Pieczone Zimowe Warzywa.
Instrukcje
Masło ciepła i 1 łyżka oleju w 12-calowej ciężkiej patelni na średnim ogniu, aż piana ustąpi. Czosnek gotować, mieszając, aż będzie pachnący i blady złoty.
Dodać bułkę tartą i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż złoty, o 5 protokół.
Przenieść do miski, zastrzegając patelni.
W międzyczasie bucatini gotować w garnku do makaronu z wrzącą osoloną wodą (3 łyżki soli na 6 litrów wody), aż al dente. Rezerwa 1 szklanka wody do gotowania, a następnie spuścić.
Ogrzać pozostałe 1/4 szklanki oleju na patelni na średnim ogniu, aż się połyska, następnie gotować szałwia, rozmaryn, i tymianek, mieszając, 2 protokół.
Dodać makaron, 1/2 szklanki wody i natkę pietruszki i dobrze wrzucić.
Dodaj więcej wody, aby zwilżyć, jeśli to konieczne.
Podawać posypane bułką tartą.