Zimowy Makaron Ziołowy

Zimowy Makaron Ziołowy
Zimowy makaron ziołowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 796 kalorii, 21g białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na $1.94 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim Zima wydarzenie. Mieszanka tymianku, szałwii, ząbków czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Zimowa Herbata Ziołowa Mix, Pasta con la zuccan alla napoletana (makaron z dynią zimową, w stylu Neapolu), oraz Ziołowo-Pieczone Zimowe Warzywa.

Instrukcje

1
Masło ciepła i 1 łyżka oleju w 12-calowej ciężkiej patelni na średnim ogniu, aż piana ustąpi. Czosnek gotować, mieszając, aż będzie pachnący i blady złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać bułkę tartą i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż złoty, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
3
Przenieść do miski, zastrzegając patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
W międzyczasie bucatini gotować w garnku do makaronu z wrzącą osoloną wodą (3 łyżki soli na 6 litrów wody), aż al dente. Rezerwa 1 szklanka wody do gotowania, a następnie spuścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
BucatiniBucatini
MakaronyMakarony
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Ogrzać pozostałe 1/4 szklanki oleju na patelni na średnim ogniu, aż się połyska, następnie gotować szałwia, rozmaryn, i tymianek, mieszając, 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozmarynRozmaryn
TymianekTymianek
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodać makaron, 1/2 szklanki wody i natkę pietruszki i dobrze wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MakaronyMakarony
WodaWoda
7
Dodaj więcej wody, aby zwilżyć, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
8
Podawać posypane bułką tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
9
Dane Żywieniowe
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia36
Magazyn