Zimowy Kompot Owocowy

Zimowy Kompot Owocowy
Zimowy kompot owocowy może być tylko sosem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 146 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Mieszanka ekstraktu waniliowego, brązowy cukier, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 2 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Zima będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 17%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Pieczony kompot z owoców zimy, 10-minutowy zimowy kompot owocowy, oraz Zimowy Kompot Owocowy - Bez Dodatku Cukru dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce gotować sok jabłkowy, brązowy cukier, wodę i sok z cytryny, od czasu do czasu mieszając, aż się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodaj owoce i przyprawy; dusić 5 Więcej minut lub aż owoce są pulchne i ciecz jest lekko gęsty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
3
Podawać schłodzone.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeZimowe
Magazyn