Zimowe Warzywa Korzeniowe
Zimowe warzywa korzeniowe to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 166 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 12. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz brukselkę, chrzan, rzepa i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Zima wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Korzeń na zimowe warzywa, Zapiekanka z warzyw korzeniowych na zimę, oraz Pieczone Zimowe Warzywa Korzeniowe.
Instrukcje
Warzywa gotować osobno w wodzie do miękkości; odcedzić. Roztopić masło; wymieszać pozostałe składniki.
Połączyć warzywa i mieszaninę masła; wrzucić do herbu.