Zimowe Shortcakes to bezglutenowe i wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 340 kalorii. Ten przepis służy 9. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Zima będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka mielonego cynamonu, sól, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Zimowe Ciastka, Gorący barszcz zimowy na mroźny zimowy dzień, oraz Ciastka Truskawkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pierwsze 3 składniki ubić w średniej misce z dużą prędkością mikserem elektrycznym, aż uformują się miękkie szczyty. Kryj się i wyluzuj.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać jabłka i kolejne 5 składników; gotować na średnim ogniu 20 minut lub aż jabłka będą miękkie, często mieszając. Super.