Zimowe Ciastka
Zimowe Shortcakes to bezglutenowe i wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 340 kalorii. Ten przepis służy 9. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Zima będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka mielonego cynamonu, sól, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Zimowe Ciastka, Gorący barszcz zimowy na mroźny zimowy dzień, oraz Ciastka Truskawkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 3 składniki ubić w średniej misce z dużą prędkością mikserem elektrycznym, aż uformują się miękkie szczyty. Kryj się i wyluzuj.
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać jabłka i kolejne 5 składników; gotować na średnim ogniu 20 minut lub aż jabłka będą miękkie, często mieszając. Super.
Podziel herbatniki na pół.
Umieścić biszkoptowe DNA na poszczególnych talerzach do serwowania. Łyżka 1/3 szklanki mieszanki jabłek równomiernie na każdym dnie herbatnika.
Ułożyć górną połowę każdego biszkoptu na nadzieniu. Łyżka 1/3 szklanki mieszanki jabłek na górze biszkopt. Dollop z bitą śmietaną cynamonową.