Zimowa Zupa Melonowa

Zimowa Zupa Melonowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zimowej zupy melonowej. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 214 kalorii, 16G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, klin zimowy melon, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać klin limonki, możesz podążać za tym daniem głównym z Mrożone Key Lime Pie jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 75 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Zimowa Zupa Melonowa, Zimowa Zupa Melonowa, oraz Przepis Na Zimową Zupę Melonową.

Instrukcje

1
Kurczaka opłukać wewnątrz i na zewnątrz, a następnie nadziewać cebulkami, szynką i imbirem. Doprowadzić wodę z kurczakiem i solą do wrzenia w głębokim garnku 7-do 8-quart stockpot lub garnek do makaronu, a następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, skimming off piany od czasu do czasu, 3 godziny. 3
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
Cały KurczakCały Kurczak
ImbirImbir
MakaronyMakarony
WodaWoda
SólSól
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Wyjąć i wyrzucić kurczaka, a następnie przelać bulion przez sito o drobnych oczkach do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
Odstawić 5 minut. Zrzuć tłuszcz. (Będziesz miał około 10 do 12 filiżanek bulionu i potrzebujesz tylko 9 filiżanek do tej zupy; reszta rezerwy dla krewetek z czarnej fasoli z chińskim brokułem lub do innego użytku.)
Składniki, których będziesz potrzebować
BrokułyBrokuły
KrewetkiKrewetki
BulionBulion
ZupaZupa
1
Doprowadzić 2 szklanki bulionu do wrzenia w 1-kwartowym ciężkim rondlu, następnie dodać suszone przegrzebki i usunąć z ognia. Moczyć, przykryte, 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Powrót przegrzebek mieszaniny na małym ogniu i gotować na wolnym ogniu, odkryte, aż przegrzebki są miękkie i blade, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
3
Wyjąć z ognia i schłodzić w płynie do gotowania.
4
Przełożyć przegrzebki łyżką szczelinową do miski, rezerwując płyn do gotowania. Shred przegrzebki do "nici" z widelcem lub palców, odrzucając trudne więzadła z boku każdego przegrzebka, jeśli dołączone. Przynieś Pozostałe 7 filiżanek bulionu na wolnym ogniu w oczyszczonym garnku 7 - do 8-quart z przegrzebkami i zarezerwowanym płynem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
GarnekGarnek
5
Odciąć i wyrzucić skórkę z zimowego melona.
Składniki, których będziesz potrzebować
MelonMelon
WołowinaWołowina
6
Usuń i wyrzuć nasiona, a następnie pokrój melon w kostkę o średnicy 1/3 cala (około 5 filiżanek).
Składniki, których będziesz potrzebować
MelonMelon
NasionaNasiona
7
Dodaj do bulionu i delikatnie dusić, odkryte, aż melon jest przezroczysty, 20 do 30 protokół. 3Stir w szynce, imbir, szalotki i sól do smaku tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
ImbirImbir
BulionBulion
MelonMelon
SólSól
SzynkaSzynka
1
* Bulion można zrobić 5 dni wcześniej i całkowicie schłodzić, odsłonić, a następnie schłodzić, przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
2
Przed użyciem usuń zestalony tłuszcz.* Zupa, bez ostatecznego dodatku szynki, imbiru i szalotki, może być wykonana 3 dni wcześniej i całkowicie schłodzona, odsłonięta, a następnie schłodzona, przykryta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
ImbirImbir
ZupaZupa
SzynkaSzynka
TrudnośćEkspert
Gotowe W75 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn